Har alle selskaper vanligvis give aways?

Kanskje ikke alle, men mange har. Bedriftene som har mange ansatte gir som regel gaver til personalet fra tid til annen. Bedriftene som jobber med mange kunder sørger også som regel for at kundene får gaver. Da er det klart at det finnes firmagaver man kan gi bort som reklame på messer og arrangementer, eller som selgerne har med seg når de er på kundebesøk. På Firmagaver.as kan du lese mer om denne typen gaver. Men her tenkte jeg å se mer på hva man kan få tak i i form av luksusvarer, for det funker!

Motebedrifter og designere

Ja det er sant! Du kan få firmagaver fra store og kjente motebedrifter også. Det handler om små ting, men likevel luksuriøse ting. Ved å kontakte firmaer som Dolce Gabbana, Versace og Armani har jeg fått både små klær og ting som parfyme og smykker og det er så gøy!

Det betyr ikke at alle får ting hver gang de kontakter dem. Men de har alltid en samling firmagaver som de kan dele ut til folk. De er vanligvis tilgjengelige hvis du går på moteshow. Da kan du få fine gaveposer som er fylt med sminke, parfyme og annet godt.

Det jeg prøver å si er – tør å spørre! Hvis du aldri stiller spørsmålet, kan du heller aldri få et ja. Ønsker du gratis luksusvarer, ta kontakt med de som selger dem og kanskje de sender det til deg.

6 Apr 2022